Long time no see
Ja det er jo ved at være lang tid siden jeg har haft skrevet noget her sidst så nu synes jeg lige der skulle komme lidt igen.
Jeg har det sidste stykke tid haft koncentreret mig meget om min uddannelse da der bare sker så meget for tiden.. for det første så skulle jeg kunne komme med flere opskrifter som jeg kan i hovedet...
Synes da lige jeg vil komme med en her længere nede på siden :)
Familieforøgelse
Ellers så går det som godt nok lige for tiden, med undtagelse af lige denne weekend.
Vågnede lørdag morgen med hold i nakken, øvøv..
Nå men nok om det :)
Som nogen har fundet ud af så skal jeg til at være onkel igen :D
Det er min søster som synes at hendes søn skal have en søskend og det synes vi da kun at der var en god ide :)
The Avengers
Nu fik jeg så set den film som hedder The Avengers. og NØJ!!! hvor er den bare fed.
Den er helt klart et must at have i sin film samling.. især hvis man har en superhelte samling :)
Den er både morson og fyldt med aktion så man keder sig slet ikke på noget tidspunkt i filmen.
Nyt projekt
Ja som sagt så er jeg ved at tænke over et nyt projekt hvor jeg vil lave noget kontakt med en masse cosplayere og lolitaer.
Jeg tænkte på at lave film med det hvor vi snakker om det og interwiever folk som cosplayer meget.
Det er dog stadig kun i tænke boksen.
Nå men det var lige det for i dag nu skal i nyde opskriften på skipperlabskovs :)
Skipperlabskovs
Hovedret til
4
- 25 g smør
- ¾ kg oksetykkam i tern (ca. 2 x 2 cm)
- ¼ kg lammebov eller -hals i tern (ca. 2 x 2 cm)
- 5 i både (ca. 350 g)
- 3 laurbærblade
- 1 spsk hvide peberkorn
- 1½ kg melede kartofler i tern
- 2½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 50 g koldt smør i tern
- Pynt
- 2 dl fintklippet purløg
- Tilbehør
- 240 g rugbrød
- 25 g smør
- 200 g rødbeder
- Tilhørende opskrifter
- Rugbrød
Lad halvdelen af smørret
blive gyldent i stegegryde og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min. Tag kødet op
og gentag med det sidste smør og kød. Kom alt kødet tilbage i gryden, hæld vand
i til det dækker kødet og tilsæt løgene. Kom laurbærblade og hvide peberkorn i
et stykke gaze eller lignende og kom det i gryden. Bring kødet i kog og kog det
ved jævn varme i ca. 1½ time eller til det er næsten mørt. Tilsæt kartofler,
salt og peber og evt. lidt mere vand - så kartoflerne er dækkede. Lad retten
koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Tag låget af og lad
skipperlabskovsen koge ved jævn varme i ca. ½ time - til kartoflerne begynder at
koge ud. Monter retten med koldt smør og smag til.
Ved serveringen: Drys purløg på skipperlabskovsen og
server den sammen med rugbrød, smør og rødbeder.
Kilde : Anne Birgitte Agger
Ingen kommentarer:
Send en kommentar